Week 9
Door: Solange
Blijf op de hoogte en volg Solange
25 Juni 2011 | Bermuda, Hamilton
Daar is mevrouw weer hoor, met haar weekverslag:P
Nou deze week is echt voorbij gevlogen! Vorige week was best langzaam, maar de 5de cruiseweek is nu alweer begonnen! (En nog steeds af en toe in de war of dat restaurant nu op de 5de of 7de verdieping was.. en of ik nu deze lift moet nemen naar het kantoor of die andere.. :S whaha maargoed het wordt langzaam aan beter! Zolang ik mijn kamer en het theater vind, ben ik blij)
Verder is duidelijk te merken dat de vakanties hier in Amerika zijn begonnen, want de eerste drie cruiseweken waren vooral ouderen met hier en daar wel wat gezinnen of jonge stelletjes of vriendengroepen.. Maar sinds vorige week en deze cruiseweek ook, lijkt het wel een soort van Chersonissos op de cruise.. Allemaal jongeren!! Wel super gezellig! Maar duidelijk een heel ander publiek dan voorheen. Ze denken dat het de komende maand wel ongeveer zo zal gaan blijven voordat het wat oudere volk weer aan boord komt.
Ook is deze week de drukste cruise tot nu toe.. We hebben rond de 3000 passagiers!
Uhm even denken, vorige week zondag hadden we dus een crewparty! Super gezellig.. helemaal boven op het dek, wat eigenlijk normaal gesproken passagiers gebied is, was nu helemaal afgezet voor de crew. Dj, gratis drank de gehele avond en uitzicht over de zee plus gebruik van het zwembad en dergelijke! Nou was echt een topavond.. Daarna hadden we nog een soort van afterparty gehouden in een kamer van de mensen die in het SPA werken.. (die mensen slapen met 6 op één kamer! Kamer is wel super groot! Maar geef mij toch maar gewoon gezellig één kamergenoot in een kleinere kamer!)
Maandag avond na onze show waren we weer naar het strandfeest gegaan. En te grappig daar was dus een jongen en die liep rond in een oranje shirt met de vlag van Nederland erop. Dus ik helemaal blij, ga naar die gap toe begin te kletsen.. is hij helemaal niet uit Nederland.. Komt hij gewoon uit Amerika!! Ach ja ik vond het wel grappig, dus heb toch maar even een foto met hem gemaakt.. al was diegene die de foto maakte niet echt scherp meer, want hij is aardig mislukt.. Maar ach! Heb weer even opgeschept over amsterdam!:D
Dinsdag ochtend hadden we een repetitie, plus doorloop van de show voor die avond.. en toen had ik een paar uurtjes vrij tussendoor dus was ik even naar het strand gegaan.. Daar internet ‘gekocht’ en weer even twee uren contact gehad met Nederland !( want die internetkaarten op de boot zijn zoooo duur! En het internet is zooooooooo sloooom.. ze doen het express zodat je sneller nieuwe moet kopen, dus ik probeer dat nu te minderen en meer ‘buitenhuis’ op internet te gaan..
Verder gingen we die avond weer varen en de zee was behoorlijk onrustig.. Ik denk het meest wild tot nu toe.. En tijdens die show, mijn balans was vreselijk! Plus ik dans oa op en met een stoel en ik viel daar dus bijna vanaf, maar er is een jongen die heel dicht bij mij staat op dat moment en die zag het gebeuren en kon mij nog net op tijd tegenhouden, zodat ik niet viel.. (mijn hart zat in mijn keel, en nog steeds zeggen de mensen uit mijn cast die dit al veel langer doen.. Ooh dit is nog niets :S:S aaah…)
Oh ja.. woensdag ochtend hadden mensen (ikke niet, aangezien ik geen kamer heb met een raam!!) in de ochtend dolfijnen gezien.. dus ik kijken naar buiten tijdens de lunch.. helemaal niets.. en vervolgens die dag gingen een paar mensen van de cast roken! Blijkt dat ze 2 walvissen hebben gezien!!!!
Dus nu elke keer wanneer ik buiten loop of iets, blijf ik maar om mij heen kijken, maar nee : (… Ik hoop echt dat ik gedurende dit contract ook nog eens die walvissen of dolfijnen mag zien..
Verder had ik een hele chille dag.. maar 1 repetitie en 1 optreden in de club die avond.. dus wij hadden eindelijk eens tijd om gebruik te maken van Dek 8.. Dat is het dek helemaal voor in de boot (Titanic punt moment – celine dion) en dat is speciaal voor de crew.. Liggen daar een paar lig bedden en een soort van zwembad/twee grote jacuzzi’s aan elkaar zonder bubbels:P) en daar heb ik ongeveer de gehele middag gechilled.. En het lijkt gewoon een prive gebied.. want het is voor de crew..1000 man personeel.. maar die werken zo ongeveer allemaal overdag.. en wij waren vrij! Super plek!!
Ook hebben we sinds deze week een nieuwe DJ aanboord! En hij is zoooo goed!! Echt ongelofelijk… meestal blijven dj’s maar 2 of 3 weken. Maar hij blijft 5 weken!! ( Dus hij is er nog op mijn verjaardag!! Jeeeh.. ) en daarom ben ik ongeveer de afgelope week elke vrije avond in plaats van naar de crewbar gegaan, gewoon de gehele avond gedanst in de club van de passagiers! Die dj draait de beste muziek vlak achter elkaar!! mixed precies de juiste moment.. dus heb even vriendjes gemaakt.. en heb mijn usb stick gegeven en hij gaat er muziek opzetten (ja stevie ik moet toch up to date blijven nu jij mij geen muziek meer kan geven:P)
Oh ja van de week, was trouwens ook onze filmweek.. alle shows werden gefilmd.. en worden dan naar het hoofdkantoor gestuurd waar de manager is. Dit wordt eens per maand gedaan. Zo is er een soort van extra controle over de shows en onze performens, behalve vanuit de mensen die hier zijn en ons controleren en notes geven.
Plus van de week had ik mijn eerste evaluatie gesprek.. alles staat op papier en ik krijg binnenkort een copy ervan. Maar over het algemeen waren ze super positief! En het belangrijkste waar het mij eigenlijk om ging was.. Dat het hokje was aangekruist, waarin zij aangeven dat ik ben goedgekeurd voor een eventeel nieuw contract.. Dus we zullen zien… als het goed is krijgen we in augustus een nieuwe gesprek en aan het eind van ons contract nog één.
Vrijdag was het weer in Boston niet zo chill.. het was niet koud, maar erg bewolkt en motregen en alles (denk voor het eerst in twee maanden dat ik weer regen zag).. Dus ik was naar een van de grote ‘indoorwinkelcentra ‘hier in Boston gegaan.. Zo ongeveer 1.5 gechilled in de starbucks.. met heerlijk gratis internet!!:D en verder een heerlijke dag gehad.. Plus ik moest daarna eigenlijk de welcome on board party doen op het dek.. (dansen bij het zwembad met de passagiers… ) maar omdat het weer niet zo top was, hadden ze ons vrij gegeven daarvoor! JEEH. ..
Vanochtend weer doorloop gehad voor de shows van vanavond.. Daarna wezen lunchen en eigenlijk is vandaag een van mijn sportschool dagen.. Maar (zelfs nu het in het zelfde gebouw is, heb ik nog smoesjes) zoals gewoonlijk ben ik weer eens lui en bedacht ik mij, laat ik maar mijn weekverslag gaan schrijven:P Wie weet hoe ik me strakjes voel…. Haha..
Nou dat was het zo ongeveer wel.. maand juli begint alweer bijna.. (we hebben naast mijn verjaardag nog 4 andere verjaardagen van mensen van de cast.. dus dat wordt een en al feestjes deze maand!:D)
Lieve DALM mensen.. HEEEEEEEEL VEEEEEL toi toi toi met de eindpresentatie!!! (toch wel gek hoor, vind ik het nu, nu het zo ver is, dat ik dat gewoon niet doe met jullie.. Ik keek trouwens van de week de dvd met al onze filmpjes en fotos van het eindproject.. AAAH MISS JULLIE!:D)
Ik ben benieuwd naar de dvd van de eindpresentatie, alle verhalen en of het nieuwe theater bevalt??!! GOODLUCK!!
Oh ja opa en oma! Bedankt voor jullie kaartje! Ik heb hem gisteren ontvangen! Super lief!!:D
Dikke smakkerdddddd tot volgende week!!
26 Juni 2011 - 13:01
Oma En Opa:
Ik vraag me in gemoede af: wordt er nu meer gewerkt of gefeest? Of moet ik constateren dat alles in harmonie met elkaar is. In ieder geval een wel he-e-e-el bijzondere job, certainly in future you will get a permanent job, so I think.
Maar wat een streng management. -
26 Juni 2011 - 19:05
Mama:
Lekker hè geslaagd!!! en dan vanaf nu zo 'n super job. Blij dat het goed gaat. Mis je wel, maar ben blij dat je geniet en het leuk hebt met de crew.
Dikke kus, love you, mama <3
02 Juli 2011 - 23:14
Carola:
net terug van de voorstelling in het De La Mar theater ....was weer genieten, maar heb je wel gemist !!!! 2 choreografieën herkende ik van jullie eigen voorstelling en voor de rest had HBO4 niet superveel meer te dansen. Dat viel wel een beetje tegen.
Kan je niet een stukje video van jouw huidige optredens plaatsen op deze site ??? XXX -
12 Juli 2011 - 20:15
Velor!:
Lieveerddd! Miss you too.. De eindpresentatie ging heel goed! Theater was top. En publiek heeft genoten. We hebben tijdens applaauss altijd foto met jou erop meegnomen, dus je was er zeker bij! Xxxx